CJV update

21 juni was er weer een interessant onderwerp op de online CJV-avond. Inez had deze keer geschreven over het sturen of juist het loslaten van dingen en hoe moeilijk dat soms kan zijn. Ze had er een lastig bijbelstuk bij opgezocht waar veel vragen en discussies door kwamen: 2 Samuël 6: 3-7, over David en de Heilige Ark. 29 juni was het de beurt aan het bestuur om een leuk onderwerp te verzinnen. We hebben het gehad over ‘een nieuw begin’. Ondanks dat de Corona-tijd, waar wij ons nu in bevinden, een gekke tijd is, is het ook een tijdperk waar veel mensen een switch maken in hun leven: ze beginnen als het waren even opnieuw. Dat is helemaal niet verkeerd, maar het kan wel spannend zijn. Ook als het spannend is of als het niet lukt, is God er om je erbij te helpen. Afgelopen zaterdag was onze eindactiviteit van dit seizoen. Aangezien slotweekend niet doorging dit jaar vonden we het toch wel belangrijk om het seizoen met elkaar af te sluiten. Omdat het weer niet heel erg meezat, bood Emma haar ruime schuur aan om de eindactiviteit daar te houden. Er waren drankjes, snacks en er was veel gezelligheid. We hebben toen gelijk ook afscheid genomen van Hugo en Emma als bestuursleden, met cadeautjes en een mooie speech van onze Thomas. Kortom, weer een paar geslaagde avonden. Helaas is het seizoen nu echt afgelopen en hopen we volgend jaar weer met zijn allen in het Arendsnest bij elkaar te komen. Om dit stukje op een mooie, (hopelijk) inspirerende manier te eindigen, een quote over een nieuw begin: Soms moet je een paar stappen terug doen om een aanloop te kunnen nemen voor de sprong naar een nieuw begin.

Esther Burggraaff
Vicevoorzitter CJV-Woerden

 

Waar zien we jou deze week?