TUINEN PETRUSKERK WORDEN KROTTENWIJK VOOR 1 NACHT

logo-nzd-20jaar

Beste Tieners!!!

In de nacht van vrijdag 25 september op zaterdag 26 september zullen de tuinen van de Petruskerk worden omgedoopt tot een heuse krottenwijk. Wil jij ook je eigen krot bouwen? En ’s avonds in je eigen bouwwerk de nacht doorbrengen? Schrijf je dan nu in voor deze supertoffe activiteit!

De activiteit is bedoeld voor tieners in de leeftijd van groep 8 t/m 4e klas middelbare school. Het is de bedoeling dat je met je eigen meegebrachte materialen (hout, plastic, karton etc. ) zelf een krot bouwt, en ‘s nachts in je krot de nacht doorbrengt. Het is de bedoeling dat je je laat sponsoren door je ouders, vrienden, buren of familie, zodat je geld ophaalt voor jongeren in India, Bolivia, Kenia en Nepal, die op straat leven en elke nacht in een krot moeten slapen.

Behalve het bouwen van en overnachten in een krot, hebben we ook een leuk programma bedacht, waarin o.a. een spreker van Tear (stichting die deze activiteit mede organiseert) komt om wat te vertellen over straatjongeren en we zullen er ook achter proberen te komen of er ook armoede is in Woerden en waar je in Woerden terecht kunt als je geen dak boven je hoofd meer hebt.

Deze activiteit wordt georganiseerd door de jeugdraad (Hervormd Oost-Centrum) de jeugdvereniging (Rehobothkerk) en JongWoerden (gezamenlijk PGW-jeugdwerk), in samenwerking met stichting Tear (= Tegen armoede). Opgeven voor dit supertoffe event kan online op www.nachtzonderdak.nl/woerden

We hopen dat jullie met heel veel mee zullen doen met deze activiteit!

Eric van der Wal, Erik van Dam, Mathijs Ardesch, Michel Koekkoek, Rick Zondervan & Patrick van der Veen (06-46083828 / kungfupanda@live.nl)

Waar zien we jou deze week?