Mountainbiken op zaterdagmiddag 19 september 2020

Op zaterdag 19 september willen wij met iedereen die dat leuk lijkt weer mountainbiken door de bossen van Amerongen. Direct een goede aftrap voor het nieuwe seizoen!

Het is één van de mooiste routes van Nederland. Mocht je geen eigen ATB-fiets hebben, dan huren we deze ter plekke. Ook tieners zijn uiteraard welkom!

COVID-19: Dit jaar zal iedereen met zijn eigen vervoer naar Veenendaal moeten komen en uiteraard houden wij ons aan de 1,5 meter afstand.

Aanmelden kan via Erwin Meijer (meijere@casema.nl). Vermeld in je mail even of je wel of niet een mountainbike meeneemt of dat we een mountainbike voor je moeten reserveren.
Deelname staat open voor heren, tieners én dames.

Let op: als je een eigen ATB meeneemt is er een vergunning vereist (7,50). Op de huurfietsen (17,50) zit reeds een vergunning. Een eigen fiets is dus nog goedkoper. Een vignet kan je daar kopen.

https://mtb-utrechtseheuvelrug.nl/vignet-2/

programma:

Zaterdag 13:00 uur verzamelen bij Het Baken.

We willen moutainbiken in de bossen bij Amerongen, daar ligt een mooie tocht van circa 15 kilometer. De fietsverhuur zit in Veenendaal (zie link), daar vandaan is het een kwartiertje fietsen naar de route (zie link). Onderweg komen we ‘t Berghuis tegen waar we ‘s middags mogelijk nog voor een versnapering terecht kunnen.

http://trails.bike/mtb-route/nederland/utrecht/amerongen/1041
https://outlinetravel.com/mountainbike-verhuur-utrecht/mountainbike-huren-veenendaal/
http://www.hetberghuis.nl/

Waar zien we jou deze week?