Vacature van de maand: clanleider + inspiratieteam

Dit keer 2 jeugdwerkvacatures die we willen uitlichten:

Clanleider

Dit najaar willen we van start met de clans. Hiervoor zijn we hard op zoek naar nieuwe clanleiders. Het doel van een clanleider is om waardevolle relaties aan te gaan met jongeren en met hen het geloofsgesprek te voeren. Clans zijn kleine groepen van ongeveer 8 tieners en 2 clanleiders. Heb je hart voor jongeren en God? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als clan kom je 1 keer per 2 weken bij elkaar. Dat mag op een zelfgekozen tijdstip en plek. Als clanleider krijg je ondersteuning vanuit het inspiratieteam. Er is een jaarlijn en bijbehorend materiaal. Meer info? Bekijk de verdere profielomschrijving op jongwoerden.nl/clanleider.

Inspiratieteam

Vind je het leuk om mensen te coachen en/of ondersteunend op de achtergrond aanwezig te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou! Als inspiratieteam komen we 1 keer per maand bij elkaar. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het ondersteunen van clanleiders (praktisch en inhoudelijk). Denk hierbij aan coaching, verzorgen van materiaal voor de leerlijn, ondersteuning voor hoe avonden ingevuld kunnen worden, indelingen, communicatie, toerustingsavonden organiseren en meer.

Bekijk de hele profielomschrijving op jongwoerden.nl/inspiratieteam.

Meer info of interesse?

Op jongwoerden.nl/clans houden we een liveblog bij. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken. Vragen? Neem contact op met Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl of 06-51311102).

 

Overige vacatures zijn te vinden op:

jongwoerden.nl/vacatures

Waar zien we jou deze week?