ZIN-DIENST 18 OKTOBER

Op 13 september was er eindelijk weer een live (en livestream) ZIN-dienst. Het was fijn om elkaar (hoewel op 1,5 m) te zien en samen de verschillende onderdelen van de dienst te bekijken en met de Mentimeter onze mening te geven over het thema Must Have. Joost Schelling vertelde over zijn werk bij de stichting SchuldHulpMaatje en daagde ons uit om een deel van ons geld (neem een keer geen frikandelbroodje in de pauze) of onze tijd in te zetten voor de ander. Na de dienst was er voor iedereen een lekker broodje hamburger. We genoten van het weer samenzijn en het mooie weer.

We zijn al weer druk met de voorbereidingen voor de ZIN-dienst op 18 oktober. We are the Sound zal in elk geval zorgen voor mooie muziek en liederen. Wie de spreker en wat het thema is, geven we z.s.m. door via de socials. Ook deze keer willen we een live/livestreamdienst houden, met na afloop een lekkere lunch. Hiervoor moet je je wel weer opgeven. Houd daarom Insta, Facebook en JongWoerden in de gaten!

Groetjes, Emmarentia, Michel, Mathilde, Anouk, Tim, Inez, Koert, Dirk Jan, Arjan, Martin en Gerjanne

Waar zien we jou deze week?