CJV update

De kop van het CJV-seizoen is er nu echt af. De eerste paar CJV-avonden zijn alweer geweest. Als voorzitter mocht ik het eerste onderwerp schrijven met als thema: een nieuw begin. Lysanne Oerlemans de week erop een onderwerp gemaakt over geld. Als laatste heeft Tim Velings een onderwerp geschreven over zijn studie, waarvan hij er achter was gekomen hoeveel deze eigenlijk met het geloof te maken heeft.

Het is super fijn dat we als CJV ondanks de coronamaatregelen bij elkaar kunnen komen. De zondagavond is een mooi moment om met elkaar over het geloof in gesprek te gaan en het vooral heel gezellig met elkaar te hebben. Toch is het wel anders, in plaats van in ons vertrouwde Arendsnest te zitten, starten wij nu in de kerkzaal. Ook is het constant afstand van elkaar moeten houden nog steeds wennen. Desondanks alle aanpassingen zijn we vooral heel dankbaar dat we als groep nog steeds bij elkaar mogen komen. Het is super tof om te zien dat iedereen graag met ons mee denkt om elke zondagavond op afstand weer een avond te kunnen houden.

Iedereen die 16+ is, is elke zondagavond vanaf 20:00 welkom in de Opstandingskerk. Om 20:30 starten we altijd de avond. Hopelijk tot zondag!

Roeland van der Ploeg

Voorzitter CJV Woerden

Waar zien we jou deze week?