Tienerkerk – #Fakenews

Beste Tieners,

Aanstaande zondag, 1 november is er weer Tienerkerk! Komen jullie weer allemaal? We hebben namelijk weer een heel tof programma voor jullie, dus jij komt toch ook (weer) ?!?

Vanwege Corona, willen we jullie wel vragen om bij binnenkomst en vertrek een neus-mond-masker te dragen, in de ruimte zorgen wij (leiding) dat we 1,5m afstand tot jullie houden

Het thema deze keer is:

FAKENEWS – ECHT WAAR?!

Dagelijks komt er heel veel informatie op ons af, via Socials, YouTube, TV, radio en wellicht ook wel via de krant, reclames op straat of tijdschriften bij de tandarts. Zelfs op het schoolplein krijg je informatie van klasgenootjes of vrienden. Waarschijnlijk krijgen jullie veel meer informatie te verwerken dan vroegere generaties, maar hoe weet je nou of al het nieuws dat je hoort, ziet of leest wel (helemaal) waar is. Wellicht is het onderwerp nu wel extra actueel, als je bijvoorbeeld de strijd op het nieuws ziet tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Trump en Biden, die alles aanwenden om elkaar in een kwaad daglicht te stellen, of de beweringen waar zijn of niet, alles lijkt geoorloofd in deze strijd.

Je bent om 9:30 uur van harte welkom in het Arendsnest! (Deuren open vanaf 09:15 uur) Je mag dit keer bij een aantal onderdelen je mobiel gebruiken, dus zorg dat je die bij je hebt.

In september hebben we samen besloten om voor stichting Tear te gaan collecteren, dus zorg allemaal voor een dikke portemonnee, want het geld gat goed terecht komen!

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meldt je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag allemaal!

 

De leiding van de Tienerkerk!

Liesbeth de Jong, Wendy Koningen en Patrick van der Veen

Waar zien we jou deze week?