ZIN dienst

Afgelopen ZIN-dienst zijn we met Rik Gorter in gesprek gegaan over vissen aan de andere kant van de boot. Time to turn was het thema. Rik vertelde over de verandering in zijn leven en wat dat met hem gedaan heeft. Hij vertelde hoe hij in gebed en Bijbellezen Gods weg zocht, maar raadde ook aan te kijken naar je eigen talenten en voorkeuren en het ook met anderen te bespreken als je voor een ingrijpende keuze staat. Ook was er een quiz over het Bijbelgedeelte waarbij echte vissen gevangen konden worden.

Op 15 november staat de volgende ZIN-dienst weer gepland. Het onderwerp is deze keer Gek van alle regels. De spreker is Jan Willem Stam en hij zal met ons in gesprek gaan over verschillende vragen die we kunnen hebben over regels, zoals: wat is het nut van de christelijke regels, waarom is het zo moeilijk om je eraan te houden en wat is het doel van die regels?

De muziek wordt weer verzorgd door We are the Sound. Het wordt weer een combi-dienst; livestream en live! Wil je erbij zijn? Binnenkort is aanmelden via deze site weer mogelijk!

See Ya! Zin-Team

Waar zien we jou deze week?