Sirkelslag KIDS 2020

20191115_192951
Op vrijdagavond 20 november doen we weer mee met Sirkelslag KIDS, een spannend en interactief spel van Jong Protestant. We spelen vanuit Het Baken online tegen honderden andere groepen uit heel Nederland.

Het thema is op avontuur met Paulus. “We volgen de apostel Paulus tijdens zijn rondreis om het goede verhaal van Jezus en God te delen. Paulus kennen we van alle brieven die hij heeft geschreven, maar hij deed meer dan rustig brieven schrijven en verhalen vertellen. Ja, hij maakte spannende reizen naar verre landen en onbekende steden. Hij werd gevangen genomen en belandde in bijzondere en spannende situaties. Toch stopte hij niet om te vertellen over Jezus en God.”

Aan het thema is een diaconaal project van Kerk in Actie gekoppeld. De kinderen krijgen iets mee over hulp bieden en in het bijzonder aan vluchtelingenkinderen in Griekenland.

Anders dan vorig jaar is Sirkelslag KIDS alleen voor kinderen die op Junior Rock zitten. Dit omdat we vanwege het coronavirus met niet meer dan 30 personen inclusief kinderen in een zaal mogen. Aanmelden is daardoor niet nodig. Meld je wel even af bij je clubleiding als je er niet bij kunt zijn. Met eventuele vragen kun je ook terecht bij: kinderwerker@jongwoerden.nl / 06-14239870.

Waar zien we jou deze week?