CJV update

Afgelopen weken hebben we ondanks de coronamaatregelen gelukkig toch een aantal onderwerpen kunnen bespreken! Begin november konden we nog in de Opstandingskerk bij elkaar komen en hebben we het onderwerp van Jorinke behandeld. We hebben het deze avond gehad over het maken van keuzes en hebben hierover in groepjes een aantal vragen besproken.

Helaas konden wij, nadat de coronamaatregelen werden aangescherpt, als CJV geen gebruik meer maken van de Opstandingskerk. De leden hebben toen via een enquête hun mening gegeven over hoe zij het liefst de CJV-avonden vorm wilden geven. We hebben toen besloten om na een weekje geen CJV-avond, de week erop met een leuk onderwerp, online van start te gaan. Naomi en Tamara hadden voor deze avond een superleuke bingo georganiseerd om onze Bijbelkennis te testen en te verbreden. Deze avond was een groot succes! Toch hopen we deze week weer fysiek bij elkaar te mogen komen, als dit niet kan gaan we de avond weer online houden.

Ben jij 16+ en lijkt de CJV jou leuk? Je bent altijd welkom! Indien we in de Opstandingskerk mogen zitten, zijn de deuren vanaf 8 uur geopend en beginnen rond half 9 met het onderwerp. Als we genoodzaakt zijn de avond online te houden, kun je ook altijd meedoen. Neem hiervoor contact met mij op.

Yannick, penningmeester CJV
06-36558217

Waar zien we jou deze week?