ZIN jeugdkerstnachtdienst 24 december

Wij zijn druk  bezig met de voorbereidingen voor de ZIN jeugdkerstnachtdienst (24 december dus). Deze gaat volledig op de livestream en heeft veel interactieve elementen en een hele bekende spreker: Michel Koekkoek. Het thema is: Gewoon Kerst?!  Hoe gewoon is kerst eigenlijk? En… Op welke manier biedt kerst hoop in deze vreemde tijd?

Houd deze avond dus vrij en bedenk vast met wie je samen kunt gaan kijken! Volg ons op Instagram en/of Facebook voor het laatste nieuws. De livestream kun je bekijken via jongwoerden.nl/livestream. Natuurlijk komt er weer een emoticon challenge en deze keer is er een XL cadeaupakket! Houd ook je brievenbus in de gaten… Daar vind je (als het goed is) iets wat je kunt gebruiken tijdens de livestream. Zo kun je een waxinelichtje aansteken en die via Zoom in beeld brengen. Zie hieronder voor meer info. De muzikale klanken worden verzorgd door de band Relion.

We gaan er een mooie, gewone, ongewone en  speciale jeugdkerstnachtdienst van maken!!!!

We hopen dat je 24 december om 21:30 uur kijkt naar onze livestream, je kaarsje brandt via zoom en Kerst zo met wilt meebeleven.

Zoom-wall: waxinelichtje via Zoom

Wat is het idee? Dit jaar kunnen we niet fysiek bij elkaar komen om de jeugdkerstnachtdienst met elkaar te beleven. Daarom hebben we een online variant bedacht. Alle jongeren die bij ons bekend zijn ontvangen in de dagen voor de jeugdkerstnachtdienst een thuispakket. Hierin zit o.a. wat lekkers te eten en drinken voor tijdens de dienst. Ook zit er een waxinelichtje in. Steek op de avond het kaarsje aan en breng het in beeld met je webcam van je laptop of camera van tablet/mobiel. Vervolgens kun je Zoom joinen via de volgende link: jongwoerden.nl/kerstzoom.

Meeting ID: 845 5512 6554
Passcode: 915455

Als iedereen een kaarsje in beeld brengt dan ontstaat er een mooie ‘zoom-wall’. Zo brengen we symbolisch tot uitdrukking dat we verbonden zijn met elkaar en dat Gods licht in de donkere dagen schijnt.

zoomwall

Emoticon challenge

Dit keer geen Bijbeltekst in emoticons, maar een kerstlied. Weet jij welke het is? Bekijk ‘m op Instagram. Laat in de comments weten wat het goede antwoord is. Onder alle goede inzendingen verloten we het XL prijzenpakket met onder andere happy socks, spelletjes en lekker eten!

Bekijk de livestream

 

Waar zien we jou deze week?