Sirkelslag Young Lite bij Rock Solid

Aanstaande vrijdag zal in het teken staan van Sirkelslag Young Lite bij de Rock Solid clubclan. Dit is een online spelprogramma van Jong Protestant over het thema “droogte en overstromingen”. Aan de hand van een vijftal opdrachten/uitdagingen gaan we met elkaar de strijd aan om er uiteindelijk achter te komen wie de grote winnaar van de avond is.
Maar… Dat is natuurlijk niet alleen waar het om gaat. Daarom kletsen we, nadat we het programma afgerond hebben (+/- 20 – 21.15 uur), nog even gezellig tot 21.30 uur na. De Zoom-meeting zal zoals gebruikelijk om 19.50 uur open worden gezet.
Belangrijk is dat je je vooraf aanmeldt, zodat wij aan de hand van het aantal deelnemers groepjes kunnen maken. Laat daarom voor vrijdag 12 uur even weten of je erbij kunt zijn door Hugo een persoonlijk appje te sturen of een mailtje aan jeugdwerker@jongwoerden.nl. Je ontvangt van ons dan ook de link naar zoom.
Tot vrijdag,
Louise, Bram, Thomas, Michel en Hugo

Waar zien we jou deze week?