ZIN livestream 21 februari

In januari onderzochten we samen met luchthavenpastor Marieke Meiring het thema #blijfinmijnliefde. Hiermee sloten we aan bij de internationale Week van Gebed voor eenheid 2021. De vraag: “Hoe weet ik of ik in Zijn liefde ben?” stond tijdens de dienst centraal. Met elkaar hebben we daar over gesproken maar ook gehoord wat het werk van een luchthavenpastor precies inhoudt. Op Insta zijn na afloop van de dienst de resultaten van de Mentimeter gedeeld. Te zien is aan welk woord we denken als we denken aan de liefde van God én waar we in willen groeien.

De volgende ZIN dienst wordt op 17 februari opnieuw volledig digitaal gehouden. Het onderdeel “Raad het geluid” zal hierin terugkeren! De spreker is ds. Hans Berkheij en hij gaat ons meenemen in het onderwerp “Geweld in de Bijbel”. Waar we vooral graag meer over willen horen is: “Hoe kan ik geloven in een God die zoveel geweld gebruikt in de Bijbel?” Tijdens de dienst zullen we hier met Hans over in gesprek gaan en praten over zijn werk als mediator. Stel al je vragen over zijn werk en het thema en wie weet behandelen we jouw vraag tijdens de ZIN dienst!

De livestream wordt verrijkt met mooie liederen die eerder opgenomen zijn met de bands We are The Sound en Relion. Jij kijkt toch ook weer? Ga dan om 10:30 uur naar jongwoerden.nl/livestream. LET OP: we gaan een Kahoot doen en dat werkt alleen als je kijkt via onze livestream op YouTube! We raden daarom aan om via YouTube naar de ZIN dienst te kijken

Waar zien we jou deze week?