CJV update

Op het nieuws kom je er niet meer omheen: jongeren hebben het lastig in deze tijd. De coronacrisis gaat niet alleen over de fysieke gezondheid, maar ook de mentale gezondheid. Daarom is het extra fijn dat we als CJV elke avond nog bij elkaar mogen komen en met elkaar in gesprek mogen gaan (weliswaar online, maar dat mag de pret niet drukken). Dit kan zijn via een spelvorm, maar ook vanuit het woord van God.

Onder leiding van Tim hebben we een spel gedaan via Zoom. Verschillende teams streden tegen elkaar om punten te verdienen. Deze punten konden we verdienen door verschillende soorten opdrachten. Dit varieerde van als team het beste outfit hebben tot met satéprikkers een zo’n mooi mogelijk kunstwerk maken. De week erna hebben we de open avond gehad. Het was ongelofelijk gaaf om te zien met hoeveel tieners we waren! Tijdens de open avond zijn we in gesprek gegaan over vriendschap. Het laatste wat ik nog wil toelichten van wat we de afgelopen periode hebben gedaan is de Grote Online CJV-Pubquiz. We konden helaas niet gaan bowlen, dus toen hebben we als alternatief een quiz in het leven gebracht. Dit was ook weer een erg gezellige avond om met z’n allen te hebben. De komende weken gaan we er tegenaan met de CJV en hopelijk weer snel met een biertje (of colaatje) aan de bar.

Iedereen die 16+ is, is elke zondagavond (nu online) vanaf 20:20 welkom in zoom. Om 20:30 starten we altijd de avond. Je kunt mij een berichtje sturen als je er een keertje bij wilt zijn.

Roeland van der Ploeg (06-30934823)

Voorzitter CJV Woerden

Waar zien we jou deze week?