ZIN dienst 21 maart – Een wereld van verschil

Terugblik

In de afgelopen dienst heeft ds. Hans Berkheij gesproken over het ingewikkelde thema “Geweld in de Bijbel”. Tijdens de Kahoot! hebben velen hun kennis over dit onderwerp getest. Jorinke heeft de quiz gewonnen. Hartelijk gefeliciteerd! Met Hans hebben we het daarnaast gehad over zijn werk als mediator (professionele bemiddelaar) en hoe dat zich verhoudt met zijn werk als dominee. Bij het onderdeel “Raad het Geluid” is na een aantal keer het juiste nummer geraden: “Oorlog in je hoofd” van Herman Boon.

ZIN dienst 21 maart

Tijdens de komende ZIN dienst op 21 maart (weer LIVE vanuit de Kruiskerk) staat het thema “Een Wereld van Verschil” centraal. Hiermee sluiten we aan bij de veertigdagenkalender van Tearfund. En dat is niet toevallig! Spreekster Dorina Nauta werkt namelijk bij Tearfund en heeft meegeschreven aan de kalender. Met haar gaan we onder andere in gesprek over Matteüs 25:3-46. Er is in dit kader speciale aandacht voor Inloophuis ’t Centrum Woerden. Stel je vragen weer in de livechat op YouTube!

In de livestream zijn nummers te horen die Nederland Zingt beschikbaar heeft gesteld. Jij kijkt toch ook weer?! Om live mee te doen met de Kahoot ga je om 10:30 uur naar onze livestream op YouTube. Houd InstagramFacebook en Jong Woerden verder in de gaten voor meer info over ZIN. Ook als je mee wilt doen met de Bijbeltekst in emoticons. Raad het Bijbelgedeelte en wie weet win jij de Happy Socks!

Versterking gezocht

Tot slot: het ZIN team zoekt versterking! Er zijn verschillende openstaande taken. Je bent van harte welkom! Zie ook daarvoor InstagramFacebook en Jong Woerden of spreek iemand uit het ZIN team aan!

Tot in de livechat op YouTube!

Waar zien we jou deze week?