CJV update

De afgelopen zondagavonden zijn wij weer online bij elkaar gekomen. Helaas zien wij elkaar alleen nog maar via een scherm, maar dat mag de pret niet drukken. Na de avonden wordt dan ook nog vaak in een kleiner groepje verder gepraat. Het is fijn dat wij elkaar elke week zien en zo toch op de hoogte blijven van iedereen!

We hebben samen weer over mooie onderwerpen gesproken. Roeland nam ons mee in het thema hoop. Waar hoop jij op en wat betekent hoop voor jou? Vooral in deze onzekere tijd is het belangrijk om hoop te hebben en vast te houden. De week daarna heeft Emma het onderwerp verzorgd. De vraag die centraal stond was: Hoe spreekt God tot ons? Een lastig maar erg mooi onderwerp om over te praten. Het was mooi om onze ervaringen hierin te delen. Dick van Vliet kwam langs als gastspreker en we hebben over regels gesproken. Waar baseren wij onze regels eigenlijk op en betrekken we God hierbij? Als afsluiting was daar het onderwerp van Gijs over vergeven. Dit is een thema dat elke dag wel voorbij komt. We hebben verschillende verhalen over vergeving gelezen en nagedacht over de vraag hoe en hoe vaak wij vergeven.

Het was dus weer een maand vol met interessante gesprekken en gezelligheid!

Lysanne Oerlemans

 

Waar zien we jou deze week?