Wij zoeken examenkandidaten!

In deze rare tijd willen we voor eindexamenkandidaten iets leuks doen. Help je mee?

Eindexamenkandidaten

Met z’n allen zitten wij nog steeds in een rare tijd: veel thuis, maar ook veel school vanaf thuis. Nu mogen jullie als eindexamenkandidaten waarschijnlijk wel met grote regelmaat naar school, maar toch is alles anders. Waar jij wel naar toe werkt, is het eindexamen in mei 2021.

Ter bemoediging voor jullie examen, maar ook na de examens willen wij jullie, als jeugd-ouderlingen, -diakenen en JongWoerden, graag een hart onder de riem steken. Omdat wij niet weten wie er eindexamen doet, hebben wij de hulp nodig van jou (of van de (groot)ouders of de broers/zussen). Graag horen wij wie er in onze gemeente eindexamen gaan doen. Dus ken jij iemand in jouw omgeving die dit jaar examen doet, of ben jij zelf een examenkandidaat, meldt je dan aan vóór vrijdag 30 april!

Jullie kunnen per mail dit doorgeven aan een van de volgende adressen: voor de Opstandingskerk op jeugd.opstandingskerk@pknwoerden.nl, voor de Kruiskerk op jeugd.kruiskerk@pknwoerden.nl en voor de Hervormde kerk en Het Baken op wandelien@ziggo.nl en kungfupanda@live.nl. In de mail vinden wij graag de naam van degene die eindexamen doet, adresgegevens, in welke richting hij of zij eindexamen doet en op welke school hij of zij zit.

Succes met de laatste stappen richting en natuurlijk jullie eindexamen!

Jojanneke van Buren (tel.nr.: 06 – 53495107)

Alex van Buren

Marleen Kruithof

Margreet van Buren (tel.nr.: 06 – 15121101)

Marlene Littel

Wandelien Straver (tel.nr.: 06 – 42052017)

Koos Straver

Anniek van der Ploeg

Rick Zondervan

Patrick van der Veen (tel.nr.: 06 – 46083828)

Waar zien we jou deze week?