Online Rock Solid vrijdag 9 april

Aan alle jongeren van groep 8 en klas 1: hopelijk hebben jullie allemaal een fijn paasweekend gehad. Om de feeststemming nog even een vervolg te geven: vrijdag is er weer online Rock Solid! We zullen het met elkaar gaan hebben over het open graf. Met Pasen gedenken we dat Jezus uit de dood is opgestaan, maar wat betekent dat nu nog voor ons? En hoe kunnen wij onszelf voor onze omgeving openstellen?

Zoals gebruikelijk kunnen jullie om 19.50 uur de Zoom-meeting joinen. Om 20 uur starten we met het programma, wat tot ongeveer 21.15 uur zal duren. Daarna sluiten we de avond met elkaar af door nog even na te kletsen tot 21.30 uur.

Wil je de link naar onze zoom? Vraag het bij één van de leiding of stuur een mailtje naar jeugdwerker@jongwoerden.nl.

We kijken uit naar vrijdag!
Louise, Bram, Thomas, Michel en Hugo

Waar zien we jou deze week?