ZIN livestream 18 april 2021 – Ik heb gelijk

Terugblik

Tijdens de vorige ZIN dienst heeft Dorina Nauta van Tearfund ons meegenomen in het thema “Een Wereld van Verschil”. In samenwerking met het Inloophuis ’t Centrum (van het Leger des Heils) hebben we gesproken, nagedacht én geschreven naar aanleiding van de zeven werken van barmhartigheid uit Mattheüs 25. Hier ging ook een vraag over in de Kahoot! Quiz. Gefeliciteerd met de winst Koos! Het juiste antwoord bij het te raden lied was het vrolijke “One Way (Jesus)” van Hillsong.

ZIN dienst 18 april

In de volgende livestream is onze eigen Michel Koekkoek de spreker. Het thema “Ik heb gelijk” roept genoeg vragen die we hem zeker gaan stellen. Binnen en buiten de kerk bestaat er namelijk genoeg onenigheid. We leven in een wereld waarin tegenstellingen tussen mensen sterker worden. Meningen die lijnrecht tegenover elkaar staan en mensen, partijen of bevolkingsgroepen die daarmee botsen en in conflict raken. Hoe kunnen we – geïnspireerd door de Bijbel – dit tegengaan? En extra leuk: je kan de dienst online bijwonen door deel te nemen aan onze ZOOM muur! Net als tijdens de jeugdkerstnachtdienst maken we weer een interactief geheel van met zelfs een stukje toneel.. Bij de ZOOM muur ben je trouwens niet hoorbaar, wel zichtbaar op Youtube. Ga om mee te doen naar jongwoerden.nl/zoom.

In de livestream zijn eerder opgenomen nummers te horen van We are The Sound en Relion met daarnaast muziek die Nederland Zingt beschikbaar heeft gesteld. Jij kijkt toch ook weer?! Ga dan om 10:30 uur naar jongwoerden.nl/livestream.

Versterking gezocht

Tot slot: het ZIN team zoekt versterking! Er zijn verschillende openstaande taken. Je bent van harte welkom! Houd InstagramFacebook en Jong Woerden verder in de gaten voor meer info over ZIN. Ook als je mee wilt doen met de Bijbeltekst in emoticons. Raad het Bijbelgedeelte en wie weet win jij de Happy Socks!

Tot in de livechat op YouTube!

Waar zien we jou deze week?