Jeugdkamp 2021 en 2022

Beste kids, tieners, ouders en vrijwilligers/leiding,

Helaas hebben we net als vorig jaar, ook dit jaar moeten besluiten om niet op kamp te gaan. De situatie rondom Covid is nog erg onzeker, de verwachting is dat we eind mei nog steeds aan teveel regels gebonden zijn om ongedwongen op kamp te gaan. We hebben daarom het besluit moeten nemen om ook dit jaar, net als in 2020 het kamp te annuleren.

We hebben ook positiever nieuws, want volgend jaar hebben we weer een weekend toegewezen gekregen bij de kamplocatie, “Land van Kleef”. Dit betekent dat we volgend jaar in het weekend van 20-22 mei op kamp zullen gaan. We hopen er volgend jaar een onvergetelijke editie van te maken!

Inschrijven voor kamp kan weer in het voorjaar van 2022, we verwachten de inschrijving op 20 februari tijdens de ZIN-dienst weer te kunnen openen.

Heb je vragen over kamp? Kijk dan hieronder, of mail naar kamp@jongwoerden.nl

Met vriendelijke groeten,

 

Namens de stuurgroep,

Edwin Muijt, Erik Garritsen, Kees Stam, Marinda Bosman & Patrick van der Veen

Waar zien we jou deze week?