Online Rock Solid spelletjesavond

Omdat het alweer even geleden is en de vorige keer zeker een succes was, zal vrijdag 23 april in het teken staan van een online spelletjesavond! Als leiding hebben we een aantal online gezelschapsspellen gevonden die we graag met jullie gaan spelen. Zorg er daarom voor dat je je telefoon bij de hand hebt. Mochten jullie nog leuke ideeën hebben voor spelletjes die we online met elkaar kunnen doen, laat het dan ook vooral even weten!

Zoals gewoonlijk starten we om 20 uur. Vanaf 19.50 uur kunnen jullie de Zoom-meeting joinen, zodat we op tijd kunnen beginnen. De spelletjesavond zal ongeveer tot 21.15 à 21.30 uur duren. Daarna ronden we de avond af en is het tijd om vakantie te gaan vieren!

Hopelijk zijn jullie er vrijdag allemaal bij.

Meer info bij 1 van de clubleiding of stuur een mailtje naar jeugdwerker@jongwoerden.nl.

Tot vrijdag,
Louise, Bram, Thomas, Michel en Hugo

Waar zien we jou deze week?