Tienerkerk – Leven met een geheim

Beste Tieners,

Zondag 6 juni is er weer Tienerkerk! We komen langzaam uit de lockdown en we mogen nu ook weer fysiek bij elkaar komen in het Arendsnest. Helaas konden we dit jaar nog niet eerder samenkomen, na onze bijeenkomsten in September, Oktober, November en December, moesten we jullie helaas missen. Gelukkig mogen we nu weer en zien er dan ook naar uit om met jullie aan de slag te gaan met het volgende thema, dat we voor jullie hebben voorbereid:

Leven met een geheim – Uit de kast

Iedereen heeft wel kleine of grote geheimen, dat is geen geheim, of toch wel? Over het algemeen kun je 3 redenen bedenken om geheimen te bewaren; schuld, schaamte of gebrokenheid. De manier waarop mensen tegen een bepaald geheim aankijken, heeft te maken met de context en kan per persoon erg verschillen, ook binnen de kerk zijn er verschillende meningen hierover. Het is wel belangrijk om je bewust te zijn van de redenen die iemand  heeft voor het geheim, want elke reden heeft een andere aanpak nodig om veiligheid te creëren om het geheim te delen: Schuld > Genade, Schaamte > Liefde en Gebrokenheid > Genezing

We willen graag met jullie aan de slag met dit onderwerp, en kijken ook wat er in de Bijbel wordt verteld over geheimen en wie weet, durf jij binnenkort je geheim ook met iemand te delen! Maar ook als dat (nog) niet lukt is dat helemaal prima.

We zien jullie graag zondag 6 juni, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

Wellicht overbodig, maar zorg dat je een mondkapje bij je hebt en dat je deze bij binnenkomst draagt, zodra je op je plek zit mag deze af.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 6 juni allemaal!

Wendy & Patrick!

Waar zien we jou deze week?