ZIN livestream 20 juni 2021 – The Future is Now!

Terugblik

Tijdens de vorige ZIN dienst heeft Gertjan Robbemond ons meegenomen in het thema ‘Deel je vrijheid’. De preek en het interview waren interessant. Er kwamen thema’s aan bod zoals vrijheid van godsdienst in Nederland in vergelijking met andere landen en hoe je als christen ervoor uit kunt komen dat je christelijk bent. Zo nu en dan is het lastig om over je christen zijn te praten met anderen. Wie weet herken je dit zelf ook?

Er waren in de livestream eerder opgenomen nummers te horen van We are The Sound, Relion en daarnaast ook muziek van Nederland Zingt.

Was je er niet bij? Geen zorgen, de preek is altijd terug te kijken op ons ZIN Woerden YouTube kanaal!

ZIN dienst 20 juni

Altijd al willen weten wat God met je van plan is? Het thema van de ZIN dienst op 20 juni is The Future is now! Theodoor Meedendorp komt spreken over dit onderwerp. Er zijn veel keuzes te maken met betrekking tot je toekomst: welke opleiding past bij jou? wat voor carrière wil je maken? welke partner past bij je? Vooral in deze tijd van corona kan het lastig zijn om als jongere te ontdekken wat je graag wilt doen en wat God met je van plan is.

Er is een variatie aan bands te horen in de dienst en na afloop van de preek komt er een nagesprek met Theodoor over het thema. Wil je iets van hem weten? Je vragen zijn natuurlijk weer van harte welkom in de livechat!

Kijk jij ook weer naar onze online dienst? Alweer de laatste van dit seizoen. De dienst is vanaf 10:30 te volgen op ons Zin Woerden YouTube kanaal en via deze link: jongwoerden.nl/livestream. Het is een aanrader om de ZIN dienst te bekijken via YouTube, dat is handiger met Kahoots.

Versterking gezocht

Tot slot: het ZIN team zoekt versterking! Er zijn verschillende openstaande taken. Je bent van harte welkom! Houd Instagram, Facebook en Jong Woerden verder in de gaten voor meer info over ZIN. Ook als je mee wilt doen met de Bijbeltekst in emoticons. Raad het Bijbelgedeelte en wie weet win jij de Happy Socks!

Tot in de livechat op YouTube!

Waar zien we jou deze week?