Tienerkerk 4 juli – Geloven door de week?

Beste Tieners,

Zondag 4 juli is er weer Tienerkerk! Na een leuke viering over geheimen in juni, waarin we met jullie geheime plekken op aarde hebben gezien, maar we hebben ook gesproken over het delen van geheimen met God, hebben we ook deze keer weer een leuk thema voor jullie weten te vinden:

Je geloof door de week – Waar is Jezus op woensdag?

Soms is het gewoon duidelijk, op zondag ga je naar de kerk (tenminste, dat is een tijdje ook niet zo gewoon geweest). Maar hoe ben je door de week met je geloof bezig? Misschien vraag je je dat zelf ook wel eens af, of worstel je er wel eens mee? We willen graag samen met jullie proberen de volgende vragen te beantwoorden:

  • Wat heb ik doordeweeks aan mijn geloof?
  • Hoe laat ik zien dat ik Christen ben?
  • Waaraan kunnen anderen dat merken?
  • Bestaat er misschien een checklist voor het geloof door de week?

We hopen dat jullie er allemaal (weer) zijn op 4 juli. Maar ook aan alle groep 8-ers, jullie mogen deze keer ook een keertje komen kennismaken, zodat jullie volgend seizoen alvast een beetje voorbereid zijn, dus jullie komen toch ook?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we collecteren voor TEAR en die doen heel veel goeds  met jullie geld, dus alles is welkom!

We zien jullie graag zondag 4 juli, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 4 juli allemaal!

Wendy & Patrick!

Waar zien we jou deze week?