CJV update

Wat is het toch heerlijk om weer met zijn allen fysiek in de kerk te zijn! Twee weken geleden hebben we het gehad over uitstellen. Niels heeft dit onderwerp geschreven, omdat dit voor hemzelf heel herkenbaar is. Tijdens de avond bleek dat hij daar niet de enige in is. Echter bracht Tim in dat hij zich daar juist totaal niet in herkend. Voor hem is goed plannen een vanzelfsprekendheid. Het was tof om weer met elkaar in gesprek te gaan.

Op 13 juni was het een hele andere avond dan normaal: de ALV (Algemene Ledenvergadering). Tijdens die avond hebben we gestemd over wie de nieuwe bestuursleden worden voor de functies: vicevoorzitter, algemeen-adjunct en secretaris. Wij zijn heel blij dat respectievelijk Gijs van der Wilt, Naomi Stam en Tamara Gorter deze rollen de aankomende twee jaar zullen vervullen. Het hoogtepunt van de avond was toch wel de wedstrijd Nederland-Oekraïne kijken achteraf. Met inachtneming van de coronamaatregelen hebben we heerlijk kunnen genieten van de wedstrijd met een biertje (of natuurlijk frisdrank) er bij. De bar was eindelijk weer open dus de barkaarten vlogen over de toonbank.

Met nog een vervangend dagje voor het slotweekend in het vooruitzicht kijken we terug op een toch wel geslaagd jaar. Vol enthousiasme kijken we ook alweer naar volgend jaar, waar (hopelijk) alles weer kan en mag!

Roeland van der Ploeg (voorzitter)

Waar zien we jou deze week?