Junior Rock terugblik seizoen

Afgelopen seizoen hadden we Junior Rock voor de groepen 5 t/m 7 in Het Baken en in de Maranathakerk. Beide clubs volgen hetzelfde programma en een aantal keer in het seizoen doen we dingen samen. Inmiddels hebben we alweer heel wat gezellige dingen gedaan samen!

In november hadden we twee specials op het programma staan:

En op vrijdagavond 11 december hadden we kerstclubavond op de eigen locatie.

Vanwege de lockdown was er op vrijdagavond 15 januari helaas geen club en hebben beide teams voor 29 januari een coronaproof alternatief bedacht.

Eind februari kwam Junior Rock Maranathakerk voor het eerst weer fysiek bij elkaar met een spelletjesavond en begin maart had Junior Rock Het Baken een filmavond. Op 26 maart en 9 april hebben beide groepen weer een gewone clubavond op de eigen locatie. Op de foto’s levend ganzenbord naar aanleiding van het levensverhaal van koning Josia.

Op vrijdagavond 23 april hadden we voor het eerst filmcatechese!
De kinderen uit groep 6 begonnen met een kampvuur in de tuin van de Opstandingskerk en de kinderen uit groep 7 gingen naar het Arendsnest voor een film en een nagesprekje met ds. Jan Willem Stam en ds. Gertjan Robbemond. Net na halverwege de avond deden de kinderen uit groep 6 Koningsdagspellen in de tuin van de Opstandingskerk en konden de kinderen uit groep 7 bij het kampvuur aanschuiven.

Voor de maand mei hadden we geen clubavonden gepland omdat dit de maand is waarin normaal gesproken het jeugdkamp gehouden wordt. Toen het jeugdkamp om begrijpelijke redenen werd verzet, hebben we op zaterdag 29 mei in en rond de Kruiskerk een barbecue met aansluitend een bonte avond georganiseerd. We hebben genoten van de kampsfeer met vrije tijd, samen barbecueën, generale repetities en natuurlijk de bonte avond!

En op vrijdagavond 18 juni sluiten we het seizoen af met spellen in De Boekentuin. En zo is de cirkel weer rond!

Op vrijdagavond 26 juni sloten we het vorige clubseizoen af met een zeskamp in De Boekentuin in Woerden.

Waar zien we jou deze week?