CJV update

De vakantie staat voor de deur. Dat betekent ook dat het CJV seizoen tot een einde komt. De laatste weken hielden wij ons eerst bezig met onze jaarlijkse alv. Hier zijn 3 nieuwe bestuurskandidaten gekozen. Naomi Stam, Gijs van der Wilt en Tamara Gorter zullen zich de komende 2 jaar gaan inzetten voor CJV. Mooi dat er weer enthousiastelingen zijn die het stokje overnemen. Daarmee komt er een einde aan de bestuursperiode van Jorinke Gorter, Esther Burggraaff, Thomas Kemp en Lysanne Oerlemans. 

Helaas moesten we dit seizoen weer afsluiten zonder slotweekend. Gelukkig konden we samenkomen op een zaterdag middag. Eerst hebben we met elkaar geluncht. Na de lunch hebben we in het centrum van Woerden levend Monopoly gespeeld. We kregen de mogelijkheid om verschillende gebouwen in de stad te kopen. Na deze geslaagde middag kon de BBQ aangestoken worden. We hebben heerlijk gegeten en nog lang na geborreld. 

Het seizoen is nu dan echt afgelopen. Na de zomer gaan we er weer tegenaan met z’n allen. Daarmee ook direct een uitnodiging voor nieuwe mensen: Word jij voor het einde van 2021 16 of ben je al ouder? Kom dan gezellig een keer langs bij de CJV na de zomer! 

Lysanne Oerlemans

Waar zien we jou deze week?