Nieuw Seizoen: Twintigers Woerden Groeit

Terugblik vorig seizoen

Graag geven we jullie een update over Twintigers Woerden. Het afgelopen seizoen was ons jaarthema Twintigers Woerden Zoekt. We hebben online en offline Connectavonden georganiseerd met verschillende subthema’s zoals: duurzaamheid, God in de pandemie, muziek, en meer. Het seizoen is voor de vakantie afgesloten met een geslaagde BBQ.

Nieuw jaarthema

Inmiddels gaat het nieuwe seizoen alweer bijna van start met het nieuwe jaarthema: Twintigers Woerden Groeit! Twintigers Groeien op veel verschillende manieren dus genoeg om over te praten. Ook zijn we van plan om een aantal “Specials” op de agenda te zetten. Meer daarover hoor je op de Startavond.

Startavond en data nieuw seizoen

Graag nodigen we je van harte uit op 5 september om 20.00 uur in de Kruiskerk voor de Startavond met het subthema: “Twintigers Woerden groeit in jezelf liefhebben”. Leuk als je een vriend of vriendin meeneemt! Hopelijk tot dan!

Data van de komende Twintigers avonden: 5 september, 3 oktober, 7 november, 12 december en 9 januari. Zie twintigerswoerden.nl voor het laatste nieuws en meer info over de activiteiten.

Waar zien we jou deze week?