Zondag a.s. Tienerkerk

Beste Tieners,

Zondag 5 september starten we in het nieuwe seizoen weer met de Tienerkerk! Sommigen van jullie komen al jaren bij de tienerkerk, anderen hebben in juli al een keertje een kijkje genomen hoe het eraan toegaat en weer anderen waren dat wellicht van plan, maar is het in juli niet gelukt. In elk geval trappen we weer een nieuw seizoen af en willen we alle middelbare scholieren weer van harte uitnodigen om te komen. We hebben in elk geval een leuk onderwerp/thema:

Muziek – LaLaLa

Waarschijnlijk loop je zelf ook vaak rond met oortjes in of een koptelefoon op je hoofd, omdat je luistert naar jouw favoriete afspeellijst op Spotify of een andere muziekstreamingdienst. Juist in jullie levensfase vormen jullie je eigen muzieksmaak en ontdekken jullie steeds meer wat je al dan niet goed vindt! Daarom leek het ons leuk om eens wat meer te kijken naar muziek en welke muziek jullie afspelen en of dat afhankelijk is van bijvoorbeeld je bui op dat moment.

Anyway een tof onderwerp waarmee we elkaar ook nog eens een beetje beter kunnen leren kennen, dus jij komen toch ook?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we collecteren voor TEARfund en die doen heel veel goeds  met jullie geld, dus alles is welkom!

We zien jullie graag zondag 5 september, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 5 september allemaal!

Ronald & Patrick!

Waar zien we jou deze week?