Clubleiding Junior Rock ’21-’22 gezocht

Junior Rock is de club voor kinderen uit de groepen 5 t/m 7 van de basisschool. Het is om de week op vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. Afgelopen seizoen was er één groep in Het Baken en één groep in het Arendsnest van de Opstandingskerk.

We willen graag ook in 2021-2022 weer verder met twee groepen. We geven dat met twee volwassen, aangevuld met 2 tieners per groep. Beide clubs volgen in basis hetzelfde programma volgens een jaarthema en een aantal keer in het seizoen doen we dingen samen.

Maar we missen nog 2 volwassen leiding. Wie-oh-wie wil met ons het mogelijk maken dat deze kids ook dit jaar God en elkaar leren kennen in club Junior Rock. Wil je een impressie van afgelopen seizoen 2020-2021? Kijk dan op deze pagina.

Meer info over Junior Rock? Bekijk dan deze pagina.

Waar zien we jou deze week?