ZIN dienst en livestream 19 september 2021 – ik houd van mij

Terugblik

Het is alweer een tijdje geleden maar tijdens de vorige ZIN dienst heeft Theodoor Meedendorp het met ons gehad over het thema “The future is now”. Aan de hand van Mattheus 6 hebben we stilgestaan bij het thema. Je niet druk maken over de toekomst maar leven in het nu. We hebben een kahoot gedaan waarin er gekozen moest worden tussen allemaal dillema’s. Theodoor heeft verteld over zijn werk voor de kerk Hoop voor Noord in Amsterdam. Het was een mooie dienst met onder andere de nummers Welkom in Gods huis en Fundament.

ZIN dienst 19 september

In de volgende dienst neemt Martine van der Herberg ons mee in het thema ‘ik houd van mij’. In de bijbel lezen we dat we anderen moeten liefhebben, maar kan je anderen wel liefhebben als je niet van jezelf houdt? Over deze vraag en andere vragen gaan we met elkaar nadenken. Gelukkig mogen we weer in de kruiskerk bij elkaar komen. En we hebben eindelijk weer live muziek, verzorgd door de band Witness. Wil je bij de dienst zijn? Meld je dan aan via deze link. Iedereen is welkom! Voor de mensen die vanaf thuis willen kijken is er ook een livestream. Ga dan om 10:30 uur naar jongwoerden.nl/livestream of kijk via YouTube.We zijn erg benieuwd wat Naomi in de doorgeefbijbel heeft getekend. Zou jij ook iets kunstzinnigs in de doorgeefbijbel willen tekenen? Laar het weten aan iemand van het ZIN team, dan krijg jij de bijbel de volgende maand mee.

Versterking gezocht

Tot slot: het ZIN team zoekt versterking! Er zijn verschillende openstaande taken. Je bent van harte welkom! Houd Instagram, Facebook en Jong Woerden verder in de gaten voor meer info over ZIN. Ook als je mee wilt doen met de Bijbeltekst in emoticons. Raad het Bijbelgedeelte en wie weet win jij de Happy Socks!

Tot 19 september in de Kruiskerk of de livechat op YouTube!

Waar zien we jou deze week?