Terugblik op het bruisende kick off event

Vrijdagavond 24 september was het dan zover. 90 tieners en jeugdleiders van JongWoerden vierden in het Kalsbeek Bredius een feestelijke start om het nieuwe kerkelijk jeugdwerkseizoen te openen. Een lintje werd onder luid gejuich doorgeknipt en de tieners hadden de keuze uit verschillende activiteiten. Het lasergamen in de gymzalen van het Kalsbeek was erg populair, in de escaperoom werd driftig gepuzzeld en met de kano door het donker naar het kasteel peddelen was weer een totaal andere belevenis.

In ronde twee konden de tieners ook kiezen voor een cursus kickboxen van oud kickboxkampioen Joop Gottmers. Dit was voor veel tieners een nieuwe toffe ervaring. Terwijl een grote groep deze les volgde werd in een ander lokaal gestreden om een reep chocolade bij de pubquiz.

Na al deze activiteiten werd het stil in de aula toen Joop Gottmers vertelde hoe hij van een zachtaardige jongen, die opgroeide in een onveilige thuissituatie en gepest werd op school, kickboxkampioen werd.

Een warme bruisende avond vol afwisseling werd afgesloten met een knapperend kampvuur en warme marshmellows.

Waar zien we jou deze week?