Twintigers Woerden Connectavond 3 oktober

Nieuw jaarthema
Het nieuwe seizoen is alweer gestart! Het nieuwe jaarthema is: Twintigers Woerden Groeit! Twintigers groeien op veel verschillende manieren, dus genoeg om dit seizoen te beleven. Ook zijn we van plan om een aantal “Specials” op de agenda te zetten. We maken a.s. zondag tijdens de volgende connectavond de 1e special bekend…

Connectavond 3 oktober
Graag nodigen we je van harte uit voor onze 2e Twintigers Connect avond op 3 oktober om 20:00 uur in de Kruiskerk. We bespreken het thema: “Twintigers Woerden groeit in talenten”. Hoe ontdek je waar je goed in bent? Hoe laat je je talenten groeien? Dat en meer! Leuk als je ook een vriend of vriendin meeneemt! Hopelijk tot dan!

Doorstuurappje
We vinden het leuk als je ook je vrienden een uitnodiging stuurt. Voel je vrij om de volgende tekst te kopiëren en via WhatsApp te verspreiden:

Hoi hoi! Aanstaande zondagavond is er weer een Twintigers Woerden Connectavond🎉. Ga je met me mee? We starten om 20:00u in de Kruiskerk en het thema is: Twintigers Woerden groeit in talenten ⚽🎤🏀🎸🏅💪🏼🦸🏽‍♀️. Er komt een speciale gast deze avond die een bijzonder verhaal 💬 over talenten heeft meegemaakt. De avond is voor iedereen tussen de 18 en 32 jaar en zit vol afwisseling met verhalen👂🏽, inspiratie🤩, quiz🙋🏾‍♂️, gesprek 👥, hapje🥜, drankje🍹 en meer! Meer info: twintigerswoerden.nl. Ben je erbij?

Waar zien we jou deze week?