Bruiloftsfeest bij Kliederkerk

Eindelijk kunnen we weer Kliederkerk in de Kruiskerk vieren, op zondag 7 november!

Het bijbelverhaal is de Bruiloft te Kana. We gaan eerst activiteiten doen die te maken hebben met dit verhaal om zo te ontdekken wat het verhaal ons wil vertellen. Daarna komt er een echt bruidspaar en gaan we het vieren. We gaan dit keer nog niet met elkaar eten maar wij zorgen wel voor lekkere dingen. Kom je ook met je vader/moeder of opa/oma?

Geef je dan uiterlijk 4 november op via de mail: kliederkerk@pknwoerden.nl, geef daarbij aan met hoeveel personen je komt en of je evt. een dieet hebt. Via de mail houden we jullie dan ook op de hoogte als er nog veranderingen komen.

De toegang is gratis, na afloop is er wel ruimte voor een vrijwillige bijdrage voor de onkosten.

Je mag in je “feestkleren” komen. De deuren gaan om 15.15 uur open en om 15.30 uur beginnen we met de activiteiten en het feest duurt tot 17.30 uur.

Kijk ook op www.pknwoerden.nl/kliederkerk

Het team van Kliederkerk

Waar zien we jou deze week?