ZIN dienst 17 oktober 2021 – Talenten

ZIN dienst 17 oktober

In de volgende ZIN dienst is onze eigen Michel Koekkoek (jeugdwerker Jong Woerden) de spreker. Over het thema “Talenten” is genoeg te vertellen. “Wat zegt de Bijbel over mijn talenten?” is de hoofdvraag van de dienst. We lezen Mattheus 25: 14-30 maar gaan ook zelf aan de slag met onze talenten in de vorm van een mini (voetbal)talentenjacht. Het wordt dus weer een leuke afwisselende dienst waar we naar uitkijken! Tijdens de dienst zal de band Relion live muziek verzorgen.

Jij bent na reservering (via deze link) van harte welkom in de Kruiskerk maar je kan ook online meekijken via jongwoerden.nl/livestream.

Terugblik vorige ZIN dienst

Tijdens de vorige ZIN dienst heeft Martine van der Herberg (Pionierend predikant bij Het Baken) ons meegenomen in het thema “Ik houd van mij”. Samen met de (75!) aanwezigen hebben we in de Kruiskerk geluisterd, gezongen, gelezen en nagedacht over het houden van jezelf. De band Witness verzorgde de live muziek. Via de Mentimeter is daarnaast de stemming over “de vijf talen van de liefde” gepeild. Martine heeft ons de Bijbeltekst Mattheus 22: 37-39 en de stelling “heb jezelf lief zoals je naaste” met daarbij concrete tips meegegeven. De dienst en de preek zijn terug te kijken via ons YouTube kanaal (ZIN Woerden).

Versterking gezocht

Tot slot: het ZIN team zoekt versterking! Er zijn verschillende openstaande taken. Denk bijvoorbeeld aan beheren social media, inhoudelijk meedenken, editen van filmpjes/muziekfragmenten of verantwoordelijk zijn voor liedkeuze. Je bent van harte welkom! Houd Instagram, Facebook en Jong Woerden verder in de gaten voor meer info over ZIN. Ook als je mee wilt doen met de Bijbeltekst in emoticons. Raad het Bijbelgedeelte en wie weet win jij de Happy Socks! Uiteraard mag je na de dienst ook altijd één van de ZIN teamleden aanspreken. We zijn te herkennen aan een roze of blauw keycord 😊

Tot in de Kruiskerk of in de livechat op YouTube!

Waar zien we jou deze week?