CJV update

Het seizoen is weer gestart! Na een lange tijd CJV-avonden te hebben gehad in de kerkzaal op 1,5 meter mogen we weer in het Arendsnest. Het is super fijn dat we steeds verder terug naar normaal kunnen. Als start van het seizoen hebben we zoals gebruikelijk een gezellige en lekkere barbecue gehad. De volgende avond was de eerste CJV-avond met het onderwerp van Roeland. Het onderwerp was Wie ben ik? We hebben gesproken over wie en hoe wij eigenlijk zijn. Na het onderwerp hebben we zelfs het spelletje ‘wie ben ik’ gespeeld met foto’s van onze eigen leden.

De zondag erna hebben we het onderwerp van Thomas behandeld. Dit ging over rechtvaardigheid. Wist je dat er in de bijbel best wel veel verzen over rechtvaardigheid gaan? We zijn er tijdens het onderwerp onder andere achter gekomen dat context rondom een verhaal heel belangrijk is om te oordelen of iets rechtvaardig is. Aangezien het seizoen net is gestart, is dit een mooie tijd om je aan te sluiten als nieuw lid. Word je voor het einde van het jaar 16 of ben je al 16+? Dan ben je op zondagavond van harte welkom in het Arendsnest in de Opstandingskerk! De inloop is om 20:00 uur en om 20:30 uur starten we met het onderwerp. Na het onderwerp wordt de bar geopend en is er tijd om gezellig te kletsen en een drankje te doen.

Tamara Gorter, secretaris

Waar zien we jou deze week?