Twintigers Woerden Special: unlock the bottle

Doe je mee met onze eerste Twintigers Woerden Special? Unlock the Bottle is dé escapegame waarbij je jouw favoriete drankje moet zien te openen en al je zintuigen moet gebruiken om het mysterie op te lossen.

Je kunt kiezen uit de volgende twee varianten:

SPECIAALBIER & ESCAME GAME

Het bier mysterie: combinatie tussen speciaalbier en een escape room.

Gebruik al je zintuigen in deze escape game met verrassende en uitdagende spellen. Unieke puzzels met verschillende materialen en props worden gecombineerd met het proeven van diverse bieren, waardoor het – ook voor gevorderde spelers – een gevarieerde en uitdagende game zal zijn. De bieren uit het onderzoek variëren in smaak en karakter en zullen daarmee voor zowel bierliefhebbers en beginners genoeg in petto hebben.

Beleef een hoppig groepsuitje op je eigen plek en moment!

Bekijk ook deze video voor een impressie.

WIJN & ESCAPE GAME

De verloren wijn: combinatie tussen wijn en een escape game.

Gebruik al je zintuigen in deze escape game met verrassende en uitdagende spellen. Het wijn proeven combineer je met unieke puzzels en verschillende materialen en props waardoor het – ook voor gevorderde spelers – een gevarieerde en uitdagende game zal zijn. De familie Von Traub is trots op de kwaliteit van haar wijn, toch is deze gelukkig voor een breed publiek toegankelijk, dus kunnen zowel geoefende drinkers als beginnende wijnliefhebbers het geheim van de wijn op een prikkelende manier ontdekken.

Beleef een culinair groepsuitje op je eigen plek en moment! 

Bekijk ook deze video voor een impressie.

OPGEVEN SPECIAL UNLOCK THE BOTTLE

Wil je meedoen met deze special? Stuur Michel een appje en laat daarin weten of je de bier of wijn variant wilt doen. En geef gerust aan als je bij iemand specifiek ingedeeld wilt worden. Of vul het formulier op deze pagina in.

Een groep is compleet bij 4 personen. Vervolgens krijg je dan een datumprikker om een geschikt moment te vinden. De kosten zijn € 10,- per persoon.

Waar zien we jou deze week?