TWINTIGERS WOERDEN CONNECTAVOND 7 NOVEMBER

Graag nodigen we je van harte uit voor onze 3e Twintigers Connect avond op zondagavond 7 november om 20:00 uur in de Kruiskerk. We bespreken het thema: “Twintigers Woerden groeit in snoeien”. Als je wilt groeien, moet je soms ook ‘snoeien’ in de dingen die je doet. Hoe doe je dat? Zeker in een tijd waarin iedereen druk is en er meer en meer op je afkomt… Welke keuzes maak je hierin? We laten ons inspireren door het Bijbelverhaal uit Johannes 15 met het voorbeeld van Jezus over de druivenplant.

Leuk als je ook een vriend of vriendin meeneemt! Hopelijk tot dan!

Doorstuurappje
We vinden het leuk als je ook je vrienden een uitnodiging stuurt. Voel je vrij om de volgende tekst te kopiëren en via WhatsApp te verspreiden:

Hoi hoi! Zondagavond 7 november is er weer een Twintigers Woerden Connectavond🎉. Ga je met me mee? We starten om 20:00u in de Kruiskerk en het thema is: Twintigers Woerden groeit in snoeien📈🍇🌱👩🏼‍🎓👨🏾‍🎓. De avond is voor iedereen tussen de 18 en 32 jaar en zit vol afwisseling met verhalen👂🏽, inspiratie🤩, quiz🙋🏾‍♂️, gesprek 👥, hapje🥜, drankje🍹 en meer! Meer info: twintigerswoerden.nl. Ben je erbij?

Waar zien we jou deze week?