CJV update

We hebben er ondertussen alweer veel mooie en gezellig avonden opzitten. 10 oktober was de beurt aan Lucas en Mark, 2 nieuwe leden die direct een onderwerp wilden doen. We hebben het gehad over wat vergeving is en hoe wij vergeven en vergeven worden. We hebben ook gekeken naar voorbeelden van vergeving in de bijbel en hoe we zelf zouden hebben gehandeld in die gevallen.

De week daarna hebben we op 16 oktober een fantastisch startfeest gehad. Het thema was 80’s en 90’s en iedereen kwam helemaal in stijl. We hebben de hele avond goede muziek gehad, lekker gekletst en gedanst. Het was een heel erg geslaagd feest! En als laatste hebben we afgelopen zondag een spelletjesavond gehad en formule 1 gekeken.
We hebben er dus weer aan aantal hele leuke weken gehad!

Naomi Stam,
Algemeen adjunct CJV

Waar zien we jou deze week?