Terugblik kliederkerk

We kijken terug op een feestelijke middag en hopen op 20 februari opnieuw een mooie bijeenkomst te vieren.

Enkele kliederkerkervaringen van vrijwilligers en deelnemers:

Ik vond het weer een hele leuke Kliederkerk omdat het altijd goed georganiseerd wordt. Er werden ook heel veel verschillende hapjes rond gebracht.  Ik vond het fijn dat je verschillende dingen kon doen. In verschillende kamers kon je leuke dingen doen. Bijvoorbeeld dat we een liedje gingen maken met lepels en dat we van rode kool sap konden maken. Ik vond het leuk dat je iemand anders mee mocht nemen ik nam mijn vriendin Sophie mee. Wij zijn samen als bruidspaar voor de grap op de foto geweest. Ik vond het ook heel leuk dat er een echt bruidspaar was. De bruid had een prachtige  mooie jurk aan.

Loïs Klerk

Het is altijd leuk om met de mensen bij de Kliederkerk te werken. Ze zijn allemaal gezellig en gastvrij, en helpen waar het kan. De ideeën van de thema’s en de uitvoering is geweldig, en het is te merken dat het leuk is voor de kinderen. Zelf heb ik het geluid gedaan voor de microfoons voor het begin en het geluid tijdens de trouwerij zelf, wat handig is om over iedereen heen te komen met alle energie. Leuk als jullie een keer langskomen, dan zie ik je misschien de volgende keer!

Sander den Hollander

Ik vond de Kliederkerk erg leuk. Ik heb eerst lekker geknutseld, daarna een proefje gedaan en toen gezellig met mijn vriendin foto’s gemaakt. Toen was de bruiloft en ik vond dat ook super leuk. Ik mocht ook helpen bij het serveren van de taart want de moeder van mijn vriendin was daar aan het helpen. Nogmaals het was heel gezellig.

Julia van Duuren

Hallo. Mijn naam is Rens en ik heb geholpen als vrijwilliger bij Kliederkerk. Ik vond het een hele leuke en interessante ervaring om mee te helpen en ga dit ook zeker vaker doen.

Rens van Vliet

En het verslag inclusief foto’s:

Waar zien we jou deze week?