CJV UPDATE

Wat is het toch fijn om met z’n allen bij elkaar te komen in het Arendsnest! Afgelopen maand hebben we weer mooie en gezellige avonden met elkaar gehad op de CJV. Zondag 31 oktober hebben we het gehad over proactief zijn met het onderwerp geschreven door Gijs. Vragen zoals: Op welke manier ga jij proactief zijn de komende week, hebben we met elkaar besproken. De week erna heeft Iris haar verhaal gedaan over hoe het is om hoogsensitiviteit te hebben. Gaaf hoe ze hier open over vertelde. Vorige week was het tijd om aan de slag gegaan met het wel erg oude CJV-lied. Met elkaar hebben we een nieuw nummer gekozen en een deel van de tekst geschreven. Er moet hier en daar nog wel wat aan geschaafd worden, maar een nieuw lied is op komst! Al met al hebben we avonden gehad met goede gesprekken en verhalen, maar vooral ook veel gezelligheid!

Roeland van der Ploeg, voorzitter

Waar zien we jou deze week?