Tienerkerk – Wie is Jezus?

Beste Tieners,

Zondag 5 december is er weer een nieuwe Tienerkerk! We hebben het vorige maand met jullie gehad over het gezin en de thuissituatie, de maand ervoor over de generatiekloof. Deze keer gaan we met jullie aan de slag met een totaal ander thema;

Jezus – Jezus is….

Wellicht hebben jullie je die vraag wel eens gesteld; “Jezus, wie is dat eigelijk?”.

Een belangrijke vraag om eens bij stil te staan bij de Tienerkerk. Jezus heeft verschillende kanten. Hij is degene die water in wijn verandert. Hij vermenigvuldigt brood. Hij geneest mensen. Hij spreekt mensen toe. Hij zoekt de eenzaamheid op. Hij loopt over water. Hij wast de voeten van zijn vrienden. Hij is volledig mens en volledig God. We willen graag met jullie kijken en nadenken over hoe jullie zelf tegen Jezus aankijken.

Jij komt toch ook aanstaande zondag?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we collecteren voor TEARfund en die doen heel veel goeds  met jullie geld, dus alles is welkom!

We zien jullie graag zondag 5 december, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 3 december allemaal!

Patrick!

Waar zien we jou deze week?