ZIN jeugdkerstnachtdienst 24 december: De Reünie

Hoe kijken Maria, de herder en de engel Gabriël terug op de geboorte van Jezus?

Ontdek dat tijdens de ZIN jeugdkerstnachtdienst van 24 december om 21:30 uur. Het thema: De Reünie. We staan op creatieve wijze stil bij de betekenis van Kerst. Het is inmiddels al wat jaren geleden en daarom zullen Maria, de herder en de engel elkaar na lange tijd weer ontmoeten. Een heuse reünie waarin ze terugblikken op alle gebeurtenissen. Hoe hebben ze het beleefd? Wat is de boodschap anno 2021 volgens hen? We halen oude herinneringen op om zo het kerstverhaal opnieuw te beleven.

De muziek wordt verzorgd door de band Relion. Mathilde zal de presentatie verzorgen en Anouk is aanwezig als Maria, Michel als de herder en Martine als de engel. De livestream is op het YouTube kanaal van ZIN Woerden te volgen (jongwoerden.nl/livestream). 

Ben je er online bij? 24 december om 21:30 uur.

Volg ons ook op InstagramFacebook en TikTok.

Kijk hieronder naar de livestream:

Vragen?

Stuur Michel een bericht via jeugdwerker@jongwoerden.nl.

Waar zien we jou deze week?