Even voorstellen: nieuwe kinderwerker

Per 1 januari 2022 mag ik aan de slag gaan als jeugdwerker voor JongWoerden, en daar heb ik ontzettend veel zin in!

Ik ben Sarah, 38 jaar en woon in Alphen aan den Rijn. Ik werk bij de Sociale Verzekeringsbank en in mijn vrije tijd lees ik graag een boek, ik houd van wandelen, natuur, muziek en van mijn zeven neefjes en nichtjes. In mijn vrijwilligerswerk heb ik de afgelopen jaren kinderkampen mogen organiseren en leiden. Kinderen hebben mijn hart, en ik word er enthousiast van dat ik mee mag gaan werken op een plek waar zij de Here Jezus en de verhalen uit de bijbel beter mogen leren kennen en hun identiteit in geloof mogen gaan ontwikkelen. Ik hoop dat we veel plezier met elkaar gaan beleven, en dat ieder kind zich veilig, geliefd en gezien mag voelen.

De komende periode staat in het teken van kennismaken, en ik hoop snel een glas limo of een bakkie koffie met jullie te drinken!

Sarah

Waar zien we jou deze week?