Update CJV

De coronamaatregelen hadden helaas ook in de maand van kerst en gezelligheid invloed op onze CJV-avonden, dus Sinterkerst kon niet in de kerk worden gehouden. Gelukkig hebben Roeland, Henriëtte, Gijs en Marijn online toch nog een geslaagde CJV-Sinterkerstquiz georganiseerd. Om toch nog een beetje bij elkaar te zijn hebben wij toen in tweetallen de quiz gedaan. Voor de normale CJV-avonden hadden wij bedacht om op anderhalve meter afstand overdag in het kerkgebouw te gaan zitten, omdat ’s avonds het gebouw dicht moest. Helaas gooide corona alsnog roet in het eten en konden wij ook overdag geen CJV organiseren. Uiteindelijk zat er niks anders op dan alsnog de CJV-avonden online te organiseren.

Tim heeft de eerste avond online het onderwerp verzorgd over interpretatie. De weken daarna waren er vanwege de kerstvakantie geen CJV-avonden, maar hopelijk gaat 2022 ons nog veel leuke avonden opleveren!

Bijna elke zondag komen wij samen in de opstandingskerk (of online) en hebben wij het over serieuze onderwerpen, spelen we een spelletje of doen we een leuke activiteit. Ben je tussen de 16 en 21 jaar en zou je graag een keer een avond willen meedoen? App mij gerust op 06-19591767 en dan zorg ik dat je in de groepsapp komt!

Gijs van der Wilt, vice-voorzitter

Waar zien we jou deze week?