CJV update

Na twee weekjes vakantie begon ook de CJV weer. Gijs, Mark en Lucas hadden een leuk spel in de stad bedacht dat in tweetallen gedaan kon worden. Zo konden we toch nog ondanks de coronamaatregelen bij elkaar komen. De week daarna hebben we (toch weer online) het onderwerp van Roeland behandeld. Dit ging over het bijbelstuk Mattheüs 6: 1-4. We hebben mooie gesprekken gehad over het geven van liefdegaven, bidden en vasten.

Het nieuwjaarsdiner hebben we helaas uit moeten stellen vanwege corona. Hopelijk kunnen we dat binnenkort organiseren en er een leuk, iets verlaat diner van maken.

23 januari mochten we weer in het Arendsnest terecht! Toen hebben we het gehad over kwaliteiten.

We komen dus elke zondagavond bij elkaar in het Arendsnest. Vanaf 20.00 uur staat er koffie, thee en koek klaar en om 20.30 uur beginnen we. Word je binnenkort 16 of ben je dat al? Dan ben je van harte welkom!!

Tamara Gorter
Secretaris

Waar zien we jou deze week?