Rock Solid 28 januari

Als leiding zijn we super blij om te kunnen mededelen dat er vanavond weer Rock Solid is in het Arendsnest (Opstandingskerk)!! Jongeren uit groep 8 en klas 1 zijn vanaf 19.45 uur welkom. Vanaf 20 uur beginnen we met het programma, dus zorg dat je er dan uiterlijk bent. We gaan het dit keer met elkaar hebben over talenten. Wat is iets wat je super goed kunt? En wat zijn dingen waar je misschien minder trots op bent? Rond 21.30 uur sluiten we de avond af door gezellig nog wat met elkaar te drinken. 

Corona-maatregelen
Nog even ter herinnering: Mocht je klachten hebben, dan blijf je uiteraard thuis. Net als voor de lockdown geldt dat iedereen een mondkapje draagt bij het binnenkomen van de kerk. Als je niet in beweging bent, mag het kapje af. Ook bij het verplaatsen in en bij het verlaten van de kerk draag je een mondkapje. Voor de ouders geldt: wij zorgen er als leiding voor dat uw tiener tussen 21.30 en 21.40 uur weer buiten staat. We zouden jullie dan ook willen vragen om buiten het hek te blijven wachten en niet de kerk in te lopen. 

Tot vanavond! Rianne, Lysanne, Bram, Thomas, Michel en Hugo

Waar zien we jou deze week?