Tienerkerk – Een Frisse Start

Beste Tieners,

Zondag 6 februari is er weer een nieuwe Tienerkerk! We mochten een tijdje niet bij elkaar komen, inmiddels zitten we alweer ruim een maand in een nieuw jaar, maar mogen we pas voor het eerst weer samen komen. Na de lockdown en aan het begin van een nieuw jaar willen we met jullie een nieuw begin maken, het thema is dan ook;

Frisse start – Als de morgen is gekomen

De meesten van jullie kennen waarschijnlijk het spel “weerwolven” wel, maar zouden we van dit spel ook een christelijke variant kunnen maken? Wie zou bijvoorbeeld het “spiekende meisje” zijn in het evangelie en wie de “dief”? Laten we eens kijken of we daar met zijn allen achter kunnen komen.

Jij komt toch ook aanstaande zondag?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we collecteren voor TEARfund en die doen heel veel goeds  met jullie geld, dus alles is welkom!

We zien jullie graag zondag 6 februari, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 6 februari allemaal!

Wendy en Patrick!

Waar zien we jou deze week?