ZIN dienst 20 februari ‘This is my Testimony’

Aanstaande zondag is alweer de volgende ZIN dienst. Op 20 februari zal de spreker Shelton Telesford (bekend als spreker van EO beam) ons meenemen in het thema ‘This is my Testimony’. Hierbij zal de Bijbeltekst Mattheus 3:1-6 centraal staan.

Shelton Telesford is betrokken bij Youth for Christ en oprichter van de gemeente Chapel Avenue in Almere Poort. Verder kun je hem kennen als spreker van
verschillende Beam kerkdiensten.

De muziek voor deze dienst zal worden verzorgd door de band van Erik de Mooij.

Kom je ook naar de dienst? Reserveer dan hier je ticket(s). De dienst zal daarnaast ook weer te volgen zijn via de livestream (via jongwoerden.nl/livestream).

Ben je erbij? Zondag 20 februari om 10:30 uur @ Kruiskerk.

Terugblik ZIN dienst 16 januari: ‘Licht in het donker’

Tijdens de afgelopen ZIN dienst hebben we met Jan-Willem Stam stilgestaan bij het thema van de Week van Gebed, namelijk ‘Licht in het donker’. We hebben het verhaal van de Wijzen uit het Oosten (Matheus 2:1-12) en de betekenis die de geschenken goud, wierook en mirre in ons geloof kunnen hebben, besproken. Deze dienst vond plaats op de eerste zondag van de Week van het Gebed. Daarom was er tijdens deze dienst de gelegenheid om door middel van een spraakbericht een gebedspunt in te sturen. Zo hebben we op afstand toch gezamenlijk kunnen bidden. De band We are the Sound heeft de muziek verzorgd. De dienst is terug te kijken via ons YouTube kanaal.

Waar zien we jou deze week?