CJV update

30 januari was het onderwerp van Tamara en Naomi. We hebben het toen gehad over het verhaal ‘de kostbare parel’. Daarin ging het over het verkopen van je bezittingen om iets anders waardevols te krijgen en de vergelijking daarmee dat het veel kost om God te leren kennen, maar dat dat het meer dan waard is.

De week daarna was ons jaarlijks bowling uitje. Jorinke is de winnaar geworden en heeft dit jaar de beker gewonnen.

Afgelopen week, op 13 januari, hadden we het onderwerp van Iris, waarin we het hebben gehad over angsten en hoe je daar mee omgaat.

De CJV is elke week op zondagavond in het Arendsnest. Om 20.00 staat de koffie en thee klaar en om 20.30 beginnen we. Ben je 16 of wordt je dat binnenkort, dan ben je van harte welkom om een keertje te komen kijken! Heb je vragen? Dan mag je mij altijd bellen of appen op 06-30555193.

Naomi Stam, algemeen adjunct

Waar zien we jou deze week?